Брз и лесен за увоз на прозорецот Пошта-пошта датотеки во Outlook

Windows Mail на Outlook е брзо и моќен конвертор кој ќе ви помогне да увоз-мејл пораки снимени од страна на Windows Live Mail на Microsoft Outlook. Софтверот ги подржува пренос на податоци од. EML, .MSG, .VCF и. DAT датотеки на форматот TNEF во комерцијален MS Outlook е PST формат.

Прочитај Повеќе

Мигрираат од Windows Live Mail на Outlook

Windows Mail на Outlook конвертор лесно ќе се справи со конверзија на е-мејл датотеките зачувани во (како што е. EML, .MSG, .EMLX и DAT (TNEF)) во Outlook, MSG и други формати.

Прочитај Повеќе

Наменета за сите

Windows Mail конвертор спортови мулти-кориснички интерфејс со англиски, Германски, Франција, Руската, Италијански, Шпански, Португалски, Холандија, Шведската, Данските и јапонски јазични пакети.

Прочитај Повеќе

Комплетна 64-битна поддршка

Windows Mail на Outlook конвертор работи во 64- и 32-битен изданија на MS Outlook и поддржува голем број од неговите верзии, вклучувајќи Outlook 2000, 2002, 2003, 2007 и 2010.

Неколку обработка режими

Не само на Windows ќе пошта во Outlook конвертор конвертирате вашите пораки, но, исто така, ќе се претвори фолдери на вашиот хард диск во Outlook фолдерите. Софтверот ги подржува внесување на стандардните Outlook PST профилот, сираче PST датотека или новосоздадените PST датотека.

Прочитај Повеќе

И повеќе…

Други корисни карактеристики вклучуваат:

Прочитај Повеќе

Кои сме ние?

Ние сме група на професионалци со долгогодишно искуство во развој на софтвер индустрија, нашата компанија е посветена на создавање на user-friendly, сигурен и високо-фокусирана софтверски алатки за ефикасно решавање на корисниците проблеми во рамките на минимална временска рамка.

Контакт

Клиент коментари

Јас купи вашиот Windows пошта во Outlook конвертор, и тоа го правеше токму она што го рече дека ќе.
Тоа беше побрзо од пронајдат сите чекори што го направив подолу (со Microsoft презентирање пречки во секоја фаза).
Ви благодариме за помош.

Дејвид Бар

Вашата апликација лесно ми дозволи за увоз на илјадници пораки од други извори во Microsoft Outlook. Ми требаше да се создаде сеопфатен PST датотека од повеќе извори и вашето барање не е доволно совршено и без никаков напор.

Џеј Markanich

Софтверот не е голема работа. Јас сум среќен со неговата способност да се направи грешка бесплатни конверзија на EML да PST датотеки од Windows Live Mail на Microsoft Outlook фолдерите.

Означи Енгел

Вашиот софтвер ме спаси многу време и влошување. Мојот пријател бил користење на Windows Live Mail и имаше илјадници пораки во десетици папки за 6 МК сите заедно. Изгледите за увоз на целиот хаос во Outlook беше и застрашувачка и депресивно, бидејќи вграден во Outlook Конвертор на изгуби во 2 МК. Успеав каде прозорецот Live Mail продавници го внесувачот на Е датотеки и папки на датотечниот систем, и вашиот софтвер ги презеде од таму.

Конрад Tillman

Вашиот производ е многу корисна и јас сум бил да работат многу продуктивно. Резултатите се без грешки и немав урна. Пред да си ја најде, Бев досаѓа на па некои други помалку соодветни и поскапи производи. Па јас може да се препорача вашата компанија со добра совест.

Роберт Ман Dettingen